zondag 24 april 2011

Vrolijk Pasen


VROLIJK PASEN!

Vanmorgen gingen we een rondje fietsen in ons dorp, nu woon ik hier pas 3 jaar en ken niet alle kleine plekjes maar mijn meneer wel! Bij toeval kwamen we langs dit nisje waar een Jezus (of een ander heilig hart beeld) in staat........

..... En aan de andere kant van dit nisje staat een Maria... vond het wel grappig dat we dit met pasen tegen kwamen!


Als je heel goed kijkt zie je zelfs nog een haasje in het veld  liggen / springen als dat geen pasen is!!!

Fijne dagen.

5 opmerkingen:

~THEA~ zei

Hoi Madelon,

Volgens mij lijkt het meer op een konijntje.....maar het gaat om het idee, nietwaar?

Toevallig is het wel natuurlijk! Je kunt daar bij jullie wel heerlijk fietsen! Ruimte genoeg, en een supermooie omgeving waar jullie wonen!
Morgen iets minder warm, maar wel nog een mooie dag!
Dat word weer genieten!!

Lieve groetjes Thea♥

Eefies day zei

Wat een mooie omgeving, heerlijk genieten van de natuur om je heen. Toeval of niet, wel mooi dat je de beelden ineens tegenkwam en dat met Pasen.
Geniet vandaag nog.Groetjes,
Eeefie

Maaike zei

haha, prachtig, Pasen overal! Geniet nog even,
liefs van Maaike

Happy in red zei

Hardstikke leuk!! Die nisjes heb je bij 'ons thuis' in Brabant ook, 'kapellekes' noemen we ze. Hier in de grote stad geen nisjes, jammer hoor.

Je vroeg me op mijn blogje of Istanbul voor een weekendje te doen is. Voor een weekendje kun je denk ik alleen het oude gedeelte bekijken (Sultanamet), wil je meer zien dan heb je 3-4 dagen nodig. Houd er rekening mee dat het al 2,5 duurt om van het vliegveld naar de stad te komen (jaja, vonden wij ook nogal schrikken...) en in het Topkapi paleis ben je wel een halve dag zoet. Tis een prachtige stad en ik vond de Turken erg aardig. Binnenkort vind je Istanbul ook op mijn website www.mooistestedentrips.nl, dus houd het in de gaten ;-)

Groetjes,
Esther.

Katrientje vanalles zei

dank voor je reactie. Wij zijn ons huisje al 5 jaar aan het verbouwen en wonen er tegelijk in. VRESELIJK.IK ben het beu en het besloten om tegen september in orde te zitten. Er is nog veel werk en daardoor zal ik minder hobbykes kunnen doen. Hoe is het met jullie verbouwingen?