vrijdag 25 maart 2011

Bescherm Engel

Opeens is alles anders......
Afgelopen woensdagavond ben ik in mijn auto aangereden, ga dit nu ook even voor mezelf opschrijven om een aantal dingen te kunnen  verwerken..
Woensdagavond.... Werkoverleg gehad, het was een prachtige avond, ik stap mijn auto in en wil naar huis rijden, ik wil de parkeerhaven uitrijden ( na gekeken te hebben) en vervolgens hoor ik een auto piepend remmen, geur van verbrand rubber ruik ik , en ik kijk naar links en direct heb ik een andere auto in mijn portier zitten, een enorme klap, ruiten die springen, een jonge man stap uit zijn auto en begint te tieren en te schelden, dit alles in 2 minuten tijd.
Buurtbewooners komen naar mijn auto en ik heb pijn  in mijn heup, ik moet vreselijk huilen en ik ben bang, ik kon op het  moment van de klap alleen maar denken:  ik ga volgende week trouwen....... maar hoe?
Ik wil mijn vriend bellen, maar weet zijn nummer niet meer uit mijn hoofd, een hele vriendelijke wielrenner komt in mijn auto zitten en vraagt waar mijn telefoon  is, in mijn tas , zeg ik.
ik kan wel op het nummer van mijn ouders komen, maar die zijn niet thuis, ik zeg tegen de wielrenner dat hij mijn  telefoon moet zoeken omdat ik mijn meneer wil bellen, dat lukt, ik wil hem zelf bellen, zeg dat het allemaal wel meevalt en vraag of hij wilt komen ( alsof mijn meneer" nee "zou zeggen??!!)
Er komt politie op de motor en met een auto, ze houden mijn hoofd vast en ik mag niet bewegen..
ik weet dat het meevalt, ik voel alles nog .. mijn handen.. mijn voeten.. mijn hoofd, ben misselijk .
De ambulance komt met loeiende sirene, ik wordt gestabiliseerd en op een plank gelegd, nekkraag om een hoop kussen om me heen, vast geboeid op de brancard en de ziekenwagen in gebracht, ondertussen is mijn meneer gearriveerd en die zie ik zwaar geschrokken kijken, naar mijn idee viel het allemaal wel mee.
ik word naar het ziekenhuis gebracht en daar krijg ik allerlei onderzoeken, niks gebroken, wel mn linkerheup flink blauw en gekneusd, geen schaafwonden, nog een buikecho gemaakt en inwendig heb ik gelukkig ook geen letsel! Ik mag na 3 uur een nekkraag om te hebben gehad naar huis.. yippie.. mn king louis mag weer aan, die hoefde gelukkig niet kapot geknipt te worden!
Ik ben zo duizelig als een kuiken, niemand in het ziekenhuis die mij verteld wat ik moet doen bij pijn, of dat het verstandig is om nog eens langs een huisarts te gaan of een fysio..
De afgelopen dagen heb ik veel gehuild en bezig om het een plekje te geven, kan alleen heel erg dankbaar zijn, dat ik zo'n solide auto had en een hele lieve goeie beschermengel !

7 opmerkingen:

Fiedelientje zei

Jeetje zeg! ik krijg al kippenvel als ik dit lees. Ka me voorstellen dat het behoorlijk heftig is geweest en nog steeds een vreemde nasleep. Idd een beschermengeltje in de buurt.
Ik wens je enorm veel sterkte toe met het verwerken van deze schokkende gebeurtenis!!!

Gr Claudette

Kaatje zei

Jeetje, wat een enorme schrik is dat!!!Goed dat je het onder woorden kan brengen. Heel knap! Ik heb twee jaar geleden een ongeluk meegemaakt met als gevolg een hersenschudding en een wiphlash. Het is niet niks! Laat je vooral heel goed helpen door je meneer, dat heb je wel nodig!!! Doe het vooral rustig aan, luister goed naar jezelf, zal moeilijk zijn met zo'n bruiloft voor de deur....
Hou je haaks en je mag me altijd mailen hoor!
knuffel(zachtjes, ik wil je geen pijn doen!) Karin

Kaatje zei

ps: wat is in vredesnaam een king louis????

Floortje zei

Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog! Ik hoop dat alle kleurtjes je een beetje opgevrolijkt hebben, want och, wat heb jij net een nare ervaring achter de rug zeg. Fijn dat alles mee lijkt te vallen, maar doe nog maar even voorzichtig aan met jezelf, zoiets is niet niks! Groetjes, Floortje

~THEA~ zei

Ojee, wat verschrikkelijk!!

Wel fijn dat je er zo goed vanaf bent afgekomen!

Kan altijd erger, dus geluk gehad! En nu de verwerking! Daar zul je nog wel even tijd voor nodig hebben.Knap dat je alles zo goed kunt verwoorden!!

Ik hoop dat alles goed komt met de trouwerij??Daar gaan we vanuit!! Positief blijven!

Ik wens je heel erg veel sterkte toe!

Lieve groetjes van Thea♥

Patricia zei

Wauw wat een klap en schrik!
Gelukkig goed afgelopen ;)

Happy pasen!

Mama Saar zei

Dat zal zeker schrikken geweest zijn, blij dat alles goed gaat!